Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En icke plats

att älska en icke plats

ett vacuum 

att älska dig

att älska mig

att älska dem

och alla de andra

Du har rört in underordnade ord i mitt liv

Du har öppnat en annan del ur mitt jag 

Du tar fram bortträngda och framträngda begär 

Djup och hemligheter, det gör du. Du gör.

Allt döljer sig. Min grund, ditt djup. Begäret.

Sublimerat, lever av luft. Vad är en ros?

En icke plats

där tvingas jag röra mig tills insikten är klar.

Var du är? Det vetti gudarna

...jag

Jag är påväg.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-05 20:53



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en födelse
men även en sublim rannsakning
så stort !
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP