Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monodialog 3 (hört i väntrummet.)

- ja. jo. mmm. jaha. nähä. visst. mmm. ja. ja. ja. aldrig. ja. nä. ja. nä. va? det menar du inte? jaha. jaha. jaha. nä. nä säger jag. va? OK. det är sånt som händer. nä hä. nä hä. nä hä. i och för sig. jo. jo. jo. jo men visst. det törs jag inte säga. jo. ja. nä. mmm. ja förvisso. nä det vill jag lova. ja. ja. ja. ja. ja säger jag ju! OK det är lugnt. ligga med din fru ute i skogen? tror du jag vill det? sjukt. ja. ja. jo. nä. äh lägg av. nä det sa jag inte. va? va? va? va? vad fan säger du? ja tro på fan det. jaha. jaha. nä. jo. ha ha ha. ja. ja. ja. nä. förvisso det. ja. nä. nä. ja. va? vad fan säger du? aldrig! du är komplett galen. jag? ja absolut. definitivt inte. va? ja. nä. så ja. bra. va? den homofoba kyrkan? sätter aldrig min fot där. ja. ja. ja. JAAAAAA säger jag ju!! mmm. jaha. OK. visst. solklart.  




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-07 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP