Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig själv

det är vackert när du älskar dig själv

när du tillåter dig att förlåta dig själv

när du äntligen accepterar stormarna 

istället för att springa iväg från dem.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-08 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP