Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syskonskap.

Syskonskapet är,
En välsignelse ändå...
RIKSKNASIGT, stundom...




Bunden vers (Haiku) av lyckopillret
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-08 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lyckopillret