Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte.

Skavsår,giktbruten,

kärleksbekymmer.

Snudd på halvdöd.

       ¨¨¨¨¨¨

"Hur mår du?"

"Jo,bara bra!"




Fri vers av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-08 11:42



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tack ska du ha!
2019-08-19

  Marita Ohlquist VIP
Svaret beror på vem det är som frågar, det är inte för alla som man vill berätta hur det är!

Känns inte helt obekant.
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP