Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hägring Fata Morgana

Försmäktar av törst

En vandrare ser vatten

En villfarelse , en vidsyn av en sand dyn

Ett spratt under bestämda förhållanden 

Du vet att det bara är ljusets reflektion 

Du tror att han är din spegel

Allt bröts, till sjöss är andemeningen densamma

Allt avböjs som en illusion

Frågan är från vems sida?

Är du en manlig Fata Morgana? 

Vilken besvikelse. Din grönska var

 

Sjön i fjärran var blott en hägring.

Just så, sjön, fjället och havet.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-10 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP