Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad kärlek

I minnet av det rum
där vi älskade
fanns en divan
jag passerade gatan
där du bodde
såg en skugga i fönstret
en skugga av det förflutna
väcktes till liv
Jag undrar
finns divanen kvar
vad finns ditt liv?




Fri vers (Fri form) av Kungskobran VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-09 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP