Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DINA ÖGON

Jag brukade älska dina ögon. Problemet är att, samma ögon som jag kunde ligga och kolla på i timmar, är också samma ögon som såg rakt in i mina när du berättade lögn efter lögn. Samma ögon som såg in i mina och sa att du aldrig någonsin skulle svika mig och att du älskar mig över allt annat är också samma ögon som såg in i mina när du sa att du lovade att du inte hade gjort någonting, för att senare se in i mina ögon och säga något helt annat. Samma ögon har även sett in i mina i avsky när du varit berusad.

Dina ögon har kollat in i mina med både kärlek och hat, medans mina har kollat in i dina i kärlek och sorg.
Jag brukade verkligen älska dina ögon, men jag vet inte om jag någonsin kan titta så djupt in i dem igen.




Fri vers av Vanessa Chowdary Larsson
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-10 03:06



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Bra om olika blickar i två som tittar in.
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Vanessa Chowdary Larsson
Vanessa Chowdary Larsson