Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*~*A QUESTION OF BALANCE*~*

Den som lyckas uppnå en subtil balans
i denna värld,
ej störd av svagheter inför någon kvinna,
väl medveten om att den som tror sig
starkare än den är,
förr eller senare prövas,
vet också att förhålla sig ödmjuk
inför sin begränsning,
vilken dragningskraft och styrka
som än avslöjar sig genom dess aura.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 305 gånger
Publicerad 2019-04-10 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP