Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlek och död

 

Kärleken!
Hatet!

Är krig och död

Religion!
Ideologin!

Är krig och död

Människan!
Friheten!

Är krig och död

Orden!
Makten!

Är krig och död

Sanningen!
Lögnerna!

Är krig och död

Existensen!
Livet!

Är krig och död

Ensamheten!
Övergivenheten!

Är krig och död

Vänner!
Ovänner!

Är krig och död

Jag!
Du!

Är krig och död

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2019-04-11 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP