Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma blickar

Sitter framför brasan i stugan på ön
vindbyarna drar genom träden
marken är vit

Själen dansar i takt med elden
sprider sitt gula ljus

När jag vaknar till
har elden slocknat
det börjat bli kallt

På väg hem nästa dag
i bussen
stirrar alla på sina skärmar
som tittar tittar tillbaka
med tom blick























Fri vers (Fri form) av Kungskobran VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-11 19:18



Bookmark and Share


  Fulbergarn
mobiltelefonplåga
släcker eldens låga


2019-04-13

  Gawain VIP
Solitud, eld, lite väder. Så starkt skildrat med så frisk och bra kontrast. Mer än bara mysfaktor på det här!
2019-04-11

  DavidM VIP
Fångas av miljöskildringarna, och den tysta atmosfären på bussen. Fint författat.
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP