Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid utan dig är lång

Nog har tvivel gnagt
Där olikheterna skaver

likväl kuggar våra svagheter
Tillsammans med styrkor ihop

Vad är kärlek
Vad speglar kärlek
När tankar svävar fritt
Kring dig
Är reaktionen ett faktum
Då tiden utan dig blir för lång
Tappar meningsfullheten i styrka

När jag tappar i energi
Är din doft a wake up
Dina kyssar bränsle
Dina smaker himlen
Utan att vilja
Är jag halv utan dig




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-30 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP