Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karantän

Längtansfullt
smiter mina ögon ideligen
till solen där ute
Kvar lämnas jag
som i karantän
vid mitt skrivbord
Förnuftet gör mig sällskap
medan jag läser
dikter av Werner Aspenström
Jag väntar på att befrias
från denna ovälkomna influensa




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-13 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP