Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration LÜTZENDIMMAN SKINGRAS av Larz Gustafsson


Raseri

Jag känner mig fri
när jag får utveckla mitt raseri
när jag blir sval
drabbas jag av allehanda kval
Vulkanen ryter till
man får inte sitta still




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-13 16:21



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bara inte lavan står och
bränner oskyldiga?
Då kan det kokta
Fläsket lätt bli
Stekt?
;)

2019-04-14

  Fulbergarn
ja lite så är det
tur man har vett
man ska spy en lava-skvätt
annars blir det inte lätt
på många många sätt


2019-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP