Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag blir äldre

När jag blir ännu äldre
än vad jag är nu,
och verkar virrig och borta,

skratta inte åt mig,
gör dig inte lustig
på min bekostnad.

Om du vill
kan vi skratta tillsammans;
- "så tokigt det kan bli, haha!"

Skrattar du åt mig
stjäl du kanske lite av
min lust att leva.

Låt mig göra fel,
så länge det inte skadar någon.


Hjälp mig varsamt
om du kan.

Ta inte ifrån mig
det jag tror mig om
att fortfarande kunna.

Låt mig ha kvar
en bit av det som är jag,
så länge det någonsin går.






Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-19 17:02



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att få bli behandlad med värdighet och respekt på ålderns höst borde vara en självklarhet.
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP