Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad påsk alla poeter

Poeten har en ide
att på påsken vara i fre
med sin poesi
men det struntar släkten i
Stopp och belägg
nu skall vi måla ägg
barnen och vi tycker det är kul
nästan lika bra som jul
När dom sover sött
kan jag återgå till min poesi
och skriva mig fri





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-19 17:08



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Skriv så mycket du orka
för det råder ingen skrivtorka
många i solen jäsa
och orkar inte läsa
andra tycks flaskor uppkorka
2019-04-21

  Öknens Ros VIP
Först fira påsk, sedan skriva poesi, helt rätt!

Glad Påsk!

önskar
Rosen
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP