Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den slutna cirkeln

När fötterna äntligen
Möter den fasta marken
Känner själen den slutna cirkeln
Och viskar
Nu är vi hemma

Vetskapen av själens boning
Skapar faktiskt frågor
Varför banden knöts så hårt
Svar saknar egentligen betydelse
Då alla sinnen fylls av
Det jag älskar

Horisonten lockar
Klapperstensfältets sälta
Syns på händerna
Den närvarande
Tidlösheten
Evigheten
Bugar jag för
Den stund jag vandrar här.





Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-20 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP