Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnat en underbar kille

skullle villa vara hos dig krypa upp i din famn
och glömma allt annat
och bara få finnas till för dig
att glädjas av att du finns där hos mig
skulle ingen kunna ersätta

Att ha dig vid mitt hjärta
är de vackrasre som finns för mig









Fri vers av Annnsi
Läst 356 gånger
Publicerad 2004-10-14 19:24



Bookmark and Share


  Orpon
fint och mysigt.
hoppas det håller i sig!
2004-10-16

    Ludvig
varmt och finstämt!
2004-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Annnsi
Annnsi