Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Tankar av Margit Grell


Ängen

Så skimrande var ljuset
på ängens gröna gräs
lätta steg dansade
till vindens musik
Ljusa röster steg mot skyn
skrattet klingade över sjön

Dagen falnade
solens värme försvann
månens gula ljus
spred sig över
buskar och träd
drömmens flykt

Den nya dagen
steg upp över himmelen
formade sitt ljus
över ängens gräs
daggen lyfte mot skyn
i tunna slöjor




Fri vers (Fri form) av Kungskobran VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-22 08:12



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fin och stämningsfull.
2019-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP