Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur sår


Tiden leker
med alla sår
Tick tack




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-22 09:17



Bookmark and Share


    Betzy
Gillar kortfulla, kärnfulla meningar, som din. Tack tack från Betzy
2019-04-26

  Anya VIP
Jaa du träffar något här. roligt att du "leker" med "tiden läker alla sår".
2019-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP