Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ferrari Koordinator

som en Ferrari på serpentinvägar 

koordinerar jag ihop dem från min sjuksäng 

känner mig så sjukt nöjd och mysigt belåten.

Med denna av min insats i en sjuk värld

av härliga människor som vet hur att leva. 

 

Årets brunch av powerkvinnor för de insvurna

Kvinnor när de är som bäst och nätverkar. 

Kvinnor med glädje, respekt för andra och passion 

Tänk om världen styrdes av dessa 70/300

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-24 04:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP