Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filosofiskt svammel

Filosofens tankar far hit och dit
men egentligen vet han inte ett skit
skriver sina teser ändå
hoppas att någon kan förstå
men hans tankar är små

Vad menade han?
tolkningarna är många
de flesta svåra att fånga
Så blev tankar små
stora ändå





Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-27 16:56



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ur svamlet kommer orden fram.
2019-04-28

  Blomma-Stjärna VIP
ja, så kan det vara - tankar kräver en del av den som tänker... ;-)
2019-04-27

  Fulbergarn
Så känns det ibland
på vägen till Samarkand
även om man ej går hand i hand
på väg till främmande land
där gruset blev till sand

2019-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP