Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öken


Vi andas in den
Saharasanden, stormar
översvämningar
torka, skogar som brinner
vi får skörda vad vi sått




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-04-28 10:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra stark och aktuell i all sin beröring!
2019-05-08

  ResenärGenomLivet VIP
Det går kanske inte bara att skylla på miljöförstöringen som är nu...ser man bakåt i historien så kommer perioder som liknar detta, som i cyklar med olika mellanrum...dock en tänkvärd tanka...
2019-05-04

  Anya VIP
Känner miljöångesten i denna. Du fångar nyheterna. Jaa när ska vi (mänskligheten) ändra oss?
2019-05-03

  Respons VIP
En svår lärdom för mänskligheten
2019-05-03

  ULJO
Facit av det vi människor ställt till, som man bäddar .............
2019-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om effekterna av bristande ansvar för miljön!
Nu krävs det starka och goda krafter för att förhindra total katastrof.
2019-04-29

  Chawa VIP
Väderfenomen, människans dårskap – och dess konsekvenser… Fint balanserad tanka!
2019-04-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja dax att tänka,
hur vi vill, det ska gå
till, inte bara för oss
utan även för de
efterkommande
förstås... .. .
2019-04-28

  Lottie Ålhed VIP
Mycket bra text....vi får verkligen skörda
2019-04-28

  Bibbi VIP
Exakt. Så är det.
2019-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP