Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens skärvor

I min trädgård
finns det skärvor
Vissa har färger
som reflekteras av solen
Andra ligger svarta och sorgsna
djupt dolda i myllan
En del har legat där
sedan långt innan jag föddes
Men deras berättelse
lever vidare i mitt dna
Ibland tycker jag mig höra
lösryckta ord och fraser
på ett främmande språk
Kekoisia, Lounasi
Pörte, motti
Asu kun aita
Från tidens skärvor
i min trädgård




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-30 14:41



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Asu kuin aita (bofast som en gärdesgård). Du plockar upp skärvor
och radar upp dem till en helhet.
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP