Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...att vara eller icke vara en Björk

 

-Att inte våga ta risken att misslyckas är det största misslyckandet.
-Folk försöker för mycket, och vågar inte ge upp och falla i riktning hem.
-Vart har du läst det?
-Jag minns inte.
-Ser du björken där?
-Ja.
-Det trädet är du, och genom
dina alfatroniska meridianers metabiokosmos susar din längtan efter födelsen som kommer, oundvikligen.
-Endast en tom bägare kan fyllas. Den klarblå himmelen manipulerar mina känslor, och jag springer skrattande genom city och ropar namnet på alla frukter.
-Ja. Men imorgon måste du spränga mörkret med likgiltighet du sköna björk.
-Hockey-VM börjar på fredag och det ska bli varmare.
-Låt vinter råda i ditt huvud.
-Sommaren är inte farlig.
-Vilken underbar brödrost.
-Kierkegard sa nåt om det.
-Vad tycker du om avdelningen, Dr Drill,
och skötarna?
-Jag har varit här så länge
så många gånger så jag vet inte riktigt. Vilken stad befinner vi oss i?
-Idag blir det raggmunk också
som en munk har raggat upp, typ.
-Det här är inte en Psykiatrisk klinik, det är en sopcontainer för oss som inte är värda ett skit i allmänhetens och samhällets blinda hjärtan.
-Jävla kuk-Löfven!
-You are the dancing queen, young and sweet only seventeen...
-Chuck Berry är död.
-Jag är en hund.
-Rökrummet ska stängas.
-Hundlokavattenskalle!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2019-05-02 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP