Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM NÅGRA TUSEN ÅR.

När okunninghetens illusionsslöjor faller 
och Gudomen i Jaget träder fram 
då finns inte längre några galler 
för då har världen blivit gemensan. 

Då har kärleken blivit till vetenskap 
och Kristus blivit till människan i dig 
och världens samlade galenskap 
förvandlat instlnkt till insikt hos mig. 

Då finns inte längre man och kvinna 
utan dessa två har blivit ett 
och någon fruktan står inte att finna 
för då finns ingen makt, endast rätt. 


Då finns i världen endast du och Gud 
och du är i världen och världen är Gud 
och i världens grundlag finns endast ett bud; 
genom världen älskar du Gud. 




 




Övriga genrer av Leko
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-03 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leko
Leko