Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stanna för kärlek


Stanna

Jag hade stannat
hos honom
så många gånger,
till och med
när han stötte bort mig.
Men trots detta
slår mig hjärta hejdlöst hårt
för honom.

- Medina Adilova




Fri vers (Prosapoesi) av Medina Adilova
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-04 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Medina Adilova

Senast publicerade
Stanna
* Se alla