Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oviss framtid

Dom dolda tingen skymtar
genom glesa grenar
reflekterar det förflutna
Genom att titta bakåt
blir det levande,
sneglar mot framtiden
utan att veta något därom
När jag drömmer om natten
blandas nutiden med dåtiden
det förflutna med fantasin,
när morgonrodnadens ljusa himmel
lyser mot mitt ansikte
öppnas min själ mot framtiden





Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-05 10:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text
gott tänkt
utmärkt formulerat
2019-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP