Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Karl Erik på stan sv Larz Gustafsson


Sladdertackan

Titta där kommer moster Inga
sladdrets och förtalets mästare,
som tur var såg jag henne först




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-05 18:54



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Nutidens djungeltelegraf!
2019-05-06

    Sefarge VIP
Mästar'innan
Inga ständigt
nya skvaller
Till allmogens
Öron bringa?
;)
2019-05-05

  AKT VIP
En tanke.....vad hände sedan?
2019-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP