Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De drunknande orden

Jag sitter på en pinne
och leker med orden
sjunger i kapp med koltrasten
Orden formas till läten
som liknar fågelsång

Ramlar ner på marken
sången dämpas
av markens buskar och träd
kvävs av omgivningen

De drunknande orden
sliter sig loss
söker sig ut i vidderna
över ängarna över havet
i en oändlig sång




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-07 11:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Herr Kolis, som min pappa sade,
har trehundra läten
vackert skaldade ordasånger
2019-05-09

  ULJO
Fin. Mycket fin. Gillar bilden
2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP