Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Slut är slut!

 

Jag har,

Slut på liv
Går inte leva på lånade liv

Slut på tid
Hinner inte längre med

Slut på drömmar
Vill inte stjäla någon annan människans dröm

Jag också har,

Slut på kärlek
Kan ej älska mera

Slut på familj, vänner
Tänker inte längre skaffa en

Slut på ork och kraft
Vill inte flyttas in till ett äldreboende hem

Jag också mera har,

Slut på pengar
Går inte låna mer

Sömnbrist och mardrömmar
Sover inte längre i frid mer

Slut på lek
Orkar inte leka mer

Men också har jag,

Slut på motstånd och mod
Tänker aldrig mer spela mig ett hjälte

Slut på mål och dröm
Lever inte mer

Slut på tillit och förtroende på människan
Avstå från världen

Jag är full av sanningen
Vill bara berätta mer och mer och MER!!!!!!!!

Ett värdig liv heter det på svenska
Och enlig religionen demokrati

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2019-05-07 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP