Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


Vid Silverån


Silveråns vatten
stilla strömmande
med björkarna
som speglar sig njutningsfullt
däri

Igår vitpudrades
hela landskapet
av den yrande snön
men idag skimrar löven
nyutsprungna
i grönt

Nu vill jag leva
lite till

 

 

 

 




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-05-07 18:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, våren har varit lite seg i år, men jag har ändå kunnat njuta av den...fin dikt...
2019-06-01

  Anya VIP
Vackert både i ord och bild. Så träffande kontraster med den vita snön och de skimrande löven. Bra!
2019-05-21

  Siggesdotter
Iakttagelser som ger ny livsenergi
och nyfikenhet på livet!
2019-05-13

    Birgersdotter VIP
Livskraft
2019-05-10

  Monika A Mirsch VIP
Och jag vill uppleva dina nyutsprungna mjuka dikter i mina vårdagar - ännu många gånger!
2019-05-08

  Chawa VIP
Befriande avslut och ett skönt foto ramar in lyriska tankar och iakttagelser kring naturens skiftningar. Blir glad och hoppfull vid läsning!
2019-05-08

  Bibbi VIP
Så fint.
2019-05-08

  Lars Hedlin
Härligt skriftat!
2019-05-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om naturens positiva inverkan!
Underbart vacker bild.
2019-05-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
E n dikt i vårstil
V äl skriven ger ju smil
A bsolut och sen god FEEL!
2019-05-08

  ULJO
Silverån en skön smålänning
2019-05-07

    ej medlem längre
Sådan ro och poetisk känsla vilar i dina vackra ord.
2019-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP