Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Kylskåpspoesi och öknens poesi av Tomas Karlsson


Ordens magiska magi

Ordens magi struntar jag i
skriver vad jag tänkt det skulle bli

Om det blir magi
ljuvligt trolleri

Om det blir bra
blir jag gla

Om det bara är en text
blir jag inte knäckt

Texten är ju min
och jag tycker den är fin






Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-10 20:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Skrivarglädje!
2019-05-11

  Tomas Karlsson VIP
Tack så mycket! :-)
2019-05-10

  Fulbergarn
ord ord ord
att pussla med

2019-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP