Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Vägval av Marita Ohlquist


Val av väg

Tänk om jag istället valt så
vad hade hänt då?




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-10 21:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Den frågan tror jag att de flesta funderar på efter att valet är gjort.
2019-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP