Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelns lockrop


Dagens början

Den med eller
utan
din medverkan

Sådan är känslan

Med eller utan ...

Men du tror
dej veta
vad som ska till

Kanske av egen
erfarenhet

Eller med hjälp av
fågelns lockrop

Utanför
ditt fönster

Den som sjunger
långsamhetens lov

Och tanken

"Det ordnar sej nog
idag med"





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-11 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP