Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De genomskinliga orden

De genomskinliga orden
talar i fångenskapen
formar bedräglig frihet i
förtryckets land
Flyr från allt , söker min väg
de genomskinliga orden
hjälper mig i min smärta

Ett främmande land tar emot
orden ingen förstår
hjälplöshetens hjälplöshet
de genomskinliga orden
formar sin verklighet
i det nya språket.

Genomskinligheten
behövs inte mer
orden formas fritt i
detta välsignade land
allt jag vill ha sagt
får jag säga

Men vakta din tunga
allt är inte så fritt som du tror
krafter drar
än hit än dit
De genomskinliga orden
talar än
använd dom








Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-16 15:13



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Under ytan döljer sig mörka krafter.
2019-05-16

  ULJO
Väl skaldat här.
2019-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP