Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det känns att jag ännu lever

Det känns att jag
ännu lever
ty hoppet driver
min kropp
Värdet i att få känna
konsten att aldrig ge opp
att hitta strimmor av tilltro
till hjärtan stora
med styrka och empati
det känns att jag ännu lever
den känslan
stannar jag i.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-21 23:11



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
strålande
i ord och bild
visst är det så, känslan stannar vi i.
2019-08-13

  Pilträd
Så fin dikt och bild <3
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP