Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flagellater

Läser i tidningen att någon har dött
vandrat vidare
sopats till slam och flagellater

På samma sida
samma dag
finns vackra ord om barn

Och längre ner
har någon med någon
inför gud sig förenat

Men ovanför
överst och uppe
Ett sorgebud




Övriga genrer av jo
Läst 351 gånger
Publicerad 2004-10-15 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jo