Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det minsta vi kan göra

Att leva
är att göra Universum rättvisa

Det är det minsta vi kan göra,
i svallet från nebulosornas grundämnen

där minsta livsgnista
får oanade konsekvenser

i alla världar




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-21 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP