Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
AFORISMER.


Aforismer

Alla blir ju äldre men mycket få blir VUXNA.  

Endast en liten människa längtar efter att bli stor en Stor är redan vuxen. 

Självsäkerheten, uppbyggd av VISDOM och inte auktoritet och status, är trygghetens apostel.

Att äga en massa vetande ger inget förstånd men att äga ett stort förstånd ger en massa vetande.

När man inget förstår då är man helt övertygad om att man vet. 




Övriga genrer (Aforism) av Leko
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-22 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leko
Leko