Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga

Älskling på vågen vad väger du
Älskling på vägen vad vågar du




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-05-23 08:02



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Väger vågat på vågen.
2019-05-23

    ej medlem längre
Väger liv och trygghet,

2019-05-23

    Sefarge VIP
Så smartklok
Haiku att
Begrunda!
;)
2019-05-23

  AKT VIP
Ja vågen, den är farlig den!!! Inget att leka med.
2019-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP