Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KNAPPNÅLSHUVUDET.

Att leva på ett litet knappnålshuvud 

i universum och kalla det Jorden, Tellus 

och bara vara inställd på en sak:  

Expansion.  

Inte ens en myra får plats. 

Ödmjukheten och känslan saknar utrymme

men Kärleken innesluter det lilla 

knappnålshuvudet 

och kramar det hårt. 

 

 

i

 




Övriga genrer av Leko
Läst 530 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-23 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leko
Leko