Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnans goda hat, den ljuva hämnden

Det blixtrande hatet har sin källa i kärleken. Likaså den ursinniga viljan till ljuv hämnd.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!
Ett illvrål som skär rakt igenom ondskan, likgiltigheten, lögnen och godtyckligheten.
Ett skrik som inte slutar och som inte går att fly ifrån och som gör så fruktansvärt ont att lyssna på. Det är en laser som försätter all ordning, alla hållpunkter, i gungning och i kaos. FÅ TYST PÅ HONOM FÖR GUDS SKULL!!! TIG DU HELVETETS DEMOM I JESU KRISTI NAMN!!!!!!!! VI BEFALLER DIG DU SATANS AVKOMMA, TIG!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH!!!!!!!!!!
Det är en ung kvinna som skriker så förbannat. En sargad och obeskrivligt olycklig kvinna, många gånger våldtagen, fullständigt förnedrad, med en själ tillintetgjord. 
Det här är hennes vedergällning, upprättelse och revansch, och hon fortsätter att skrika. Hennes plågoandar blir tokiga av att tvingas lyssna på henne, ångest och psykos. Det är ett obeskrivligt skrik, djuriskt, hatiskt, hämnd till varje pris, en våldsam vrede, helt orädd, desperat rasande. Männen som är instängda med henne är skräckslagna. De är bundna vid stolar längs en vägg. Kvinnans skrik är underbart katastrofalt effektivt och fullkomligt hänsynslöst. Så viskar hon: Me too, ME TOO!

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-23 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP