Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Min existens av Viksten


Den 4e dimensionen

Existensen
är sentensen
i 4e dimensionen
Vi kan den ana
i kvant funktionen
och kata
i hyperrymdens data




Fri vers (Fri form) av Kungskobran VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-23 21:04



Bookmark and Share


  danne //
4e dimensionen känns väldigt kvadratiskt men så kan även existensen upplevas här ibland ..
å Viksten han kan verkligen inspirera :)
2019-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP