Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glimt - visa, in - sikter


Steg- visa

Inga lättköpta
erfarenheter

Det att kunna se

Sekvenser

Där emellan synvillor

Ibland också rena
villfarelser

Tankens flykt mellan
glim- visa , in- sikter

Som vi är

Ser vi också världen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-25 10:27



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
När jag läser din text ser jag en bild från min ungdom. En liten flicka som ritat en hopphage med krita och nu hoppar hon sakta framåt och ibland i sidled. Kritstenen ligger där vit mot den mörka asfalten. Du har gjort en fin text. Här finns nyanserna.
2019-05-27

  Kungskobran VIP
Vi ser vad vi vill se
det är inget konstigt med de

2019-05-25

  danne //
synvillor kan vara bra ibland tänker jag just för stunden .
2019-05-25

    Lars Gullberg
Fin tankesmedja. För eftertanke.

Att vara människa
2019-05-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Precist så sant
och så koncist!
2019-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP