Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till någon.


Gå vidare.

Vi har många stenar
på våra axlar
som tynger ner
och kväver
som om vi drunknar
på torra land

nej,
vi borde inte
ljuga för oss själva
inte längre

du, vi borde inte
vi kan inte
inte längre
vara
vara sådär
tillsammans
du vet

mina stenar är dina
dina stenar är mina
våra stenar
är tunga
kväver oss
inifrån och ut

vi kväver varandra
du hörde rätt
vi kväver varandra
och vi borde sluta nu

kasta våra stenar
tillsammans
med våra löften
om för evigt

24/5 - 2019




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-27 11:00



Bookmark and Share


  danne //
Fint med lite stenar , de kan komma i mängder av olika utföranden, själv försöker jag undvika lägga de som är vassa mot den tunnaste ytan , men egentligen dansar de fritt omkring å skaver å skär när vi minst anar det..

fint
2019-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP