Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Karim Al Abdallah


MAN SKA ALLTID SÄGA ALDRIG

tänk ändå vad vi sett

här på första parkett

utan någon biljett

här på första parkett

vem kan här se sig mätt?

livet är inte lätt

aldrig slå till reträtt

här på första parkett

 

meningarna går isär

någon skrattar, någon svär

alla har en uppfattning

vissa har en utbildning

jag har inte ändrat mig

och det irriterar dig

det är som en efterrätt

på parketten nummer ett

 

känner du till den och den?

minns du månne tien an men?

någon utnämns till modell

någon är en stursk rebell

endast regn kan skingra oss

tills det faller går vi loss

stalin-t-shirts rockar fett!

välkommen till vår parkett!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/5 2019

 

P.S. Jag fyller år den 1/6. XXL, tack! D.S.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2019-05-27 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP