Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egen bild


Nåderikt


Häggens dofter blandas
med andra majdofter
och jag hejdar mig
en stund
för att spara
i minnets doftlador

Tycker mig höra någon viska
att det är sent på jorden
men likväl
ser jag tecken
på räddning
nyordning
och nåd




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-05-30 14:45



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så underbart formulerat ...
2019-06-13

  Lars Hedlin
Mycket fint skrivit!
2019-06-07

  Respons VIP
Den blicken är guld värd. Tack!
2019-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
Så länge det finns liv, finns det hopp...en mycket fin dikt som luktar gott...:-)
2019-06-01

  Bibbi VIP
Så fint min Vän!
2019-05-31

  Chawa VIP
Vackert och metaforrikt, stort innehåll på få rader - ett plus för doftlador. En dikt med svalkande läkeord och tröst att läsa om och om igen för stärkande och vaknad i denna just nu kaotiska värld där rena lögner sprids för att skrämma oss till underkastelse… Att håll i minnet - det är alltid som mörkast strax före gryning.
2019-05-31

  Marita Ohlquist VIP
Under bar text om stundens glädje och tillförsikt för framtidens!
Bra skrivet.
2019-05-31

  ULJO
Så fint "minnets doftlador"
2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP