Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrastverkan

När solen går ner i nordväst
Är året som allra bäst
Korta, ljusa, sommarnätter
Sommardagar vi värdesätter
När solen går ner i sydväst
Är året som allra värst
Korta, kalla vinterdagar
Som knappt någon behagar
Utan mörker, inget ljus
Utan taggar ingen kaktus
Det är kontrasten
Som ger oss geisten
Det är olyckan
Som ger lyckan




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-02 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar