Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÅRD BLÅST

här blåser det ofta hårt

men jag har härdats

ibland har jag sårats svårt

där jag har färdats

men Herren är själens vårdare

som förbinder

med Honom kan jag forcera

all världens hinder

 

nu blåser det från sydost

från havets vidder

dit längtar jag allt som oftast

bort från allt jidder

den starkaste längtan handlar dock

om nåt annat

och de som har nått DEN platsen

har alltid stannat

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2019-06-03 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP